Openingsuren


Ons jaarlijks verlof eind 2023 loopt van 22 december 2023 tot en met 07 januari 2024
Op mails zal niet gereageerd worden tijdens het verlof Via telefoon kan er wel al een afspraak voor nadien geregeld worden, alleen zullen wij niet steeds bereikbaar zijn


BUITEN de opgegeven uren zijn wij meestal WEL TELEFONISCH bereikbaar. En kan eventueel een AFSPRAAK gemaakt worden voor een maandag, onze dag van werken met "gesloten deuren"!

.
links
Stella Campers BVBA
Fabrieksstraat 59
1930 Zaventem

Tel:+32 02-7251725

stella@stellacampers.be
rechts

Accessoires

Naast de toebehoren die regelmatig gevraagd/geplaatst worden, gaan wij veel verder dan de meeste motorhome verkopers.

Voor accessoires zoals luifels, fietsdragers, zonnepanelen, satellietantennes, achteruitrijcamera's en dergelijke meer is een bezoek bij ons zeer zeker op zijn plaats. Dan kunnen wij uw voertuig eerst bekijken en een product aanbieden dat aangepast is aan uw persoonlijke situatie. Zo wordt er met een dialoog beslist wat de beste kwaliteit/prijs verhouding is, en hebt u het recht om te beslissen wat er op of in uw voertuig komt zonder de keuze van het gratis door de dealer geplaatst product te moeten ondergaan.

Zo kunnen wij bv. een WC zonder chemisch product inbouwen (als er voldoende plaats is) werkende op incineratie, zodat u NOOIT meer met casettes en/of chemisch product hoeft te sleuren.  Om maar één voorbeeld te geven: u staat ergens ten velde maar de cassette is vol? Dan moet u nu ergens naartoe rijden om te lozen. Maar morgen, dankzij het verbrandingsprocede: kan u lekker blijven staan waar u staat en hoeft u zich geen zorgen meer te maken.
Meer Nederlandstalige info over dit nieuwe systeem via deze link: http://www.cinderella-toilet.nl/

Wij zijn er ook om uw voertuig te transformeren om op die manier het probleem van een te zwaar basisvoertuig te helpen oplossen.

Zit u met een probleem, of heeft u een vraag? Wij zijn maar 1 telefoontje van u verwijderd!

ELEKTRICITEIT

Kom en ontdek ons gamma LED lichten en spots, vervanglampen, verlengsnoeren, stekkeradapters, wandcontactdozen, omvormers, zonnepanelen, batterijen,...
Wij werken met de grootste merken en leveranciers om er voor te zorgen steeds de juiste producten ter beschikking te hebben.

Wil u iets vervangen of toevoegen in of aan uw voertuig, neem gerust contact met ons op.

Ons gamma bestaat alleen uit erkend materiaal dat over de nodige attesten beschikt.  Daarom hoeft dit materiaal nog niet duurder te zijn dan de meeste andere producten die u op de markt kan vinden, maar garaganderen wij u daarentegen wel steeds een voortreffelijke kwaliteit (die niet altijd met het blote oog te zien is).

WATER

Voor de waterhuishouding hebben wij alles wat u nodig heeft in uw camper : waterzuivering, haspels, kranen, pompen, filter, waterzuiveraars, wc producten, wc cassetten,...
Wij leveren aan de handige doe het zelver met plezier de juiste delen voor zijn voertuig

Thitronik G.A.S.-Pro gasalarm

Beveilig uw motorhome en uzelf tegen inbraak door middel van slaapgas en tegen gasverlies in de wooncel.
Bestaat uit een centrale eenheid met zoemer en bijgeleverde detector.


Daarnaast kan er een externe sirene (110 dB) bij op het systeem worden aangesloten.


Verder zijn extra sensoren ook mee aan te sluiten zodat uw voertuig op elke mogelijke plaats kan detecteren.

Veiligheidskit

(Brandblussers, gevarendriehoek, verbanddoos)

De wettelijke kit die u aan boord van uw motorhome moet hebben. Ook in losse delen leverbaar.

Naast de wettelijk verplichte minimum hoeveelheid kunnen wij u eveneens een mooi palet van interessante veiligheidsproducten leveren en/of monteren.

Gaat u naar Spanje of een ander land waar achteraan op uw fietsendrager een veiligheidsbord dient te hangen, dan vind u dit bij ons.

Bullbar

Bescherm uw voorbumper met een bullbar

Alu velgen

Wie wil het wat mooier?
Leverbaar in set, maar ook individueel ter vervanging.
OPGEPAST: er worden nogal regelmatig aluminium velgen aangeboden die niet geschikt zijn voor motorhomes, maar die wel perfect op een gewone bestelwagen op hun plaats zijn.  Uiteraard zijn deze velgen veel goedkoper, maar denk erom: dit wordt een dure aankoop!
Inderdaad zal deze velg na verloop van enig gebruik zijn tekortkomingen laten voelen: barstjes, drukverlies en soms gewoon open barsten. Ook al koopt u niet bij ons, zorg er tenminste voor dat u velgen aanschaft die gegarandeerd voor motorhomes geschikt zijn.


Hoe weet je dat? Een velg voor een motorhome MOET minstens 1.250 kg draagvermogen hebben.  Als uw verkoper u dat niet kan bewijzen, blijf er dan liever af.

HWH Niveau Regeling

Altijd en overal perfect vlak staan ongeacht de hellingshoek van de staanplaats.
Electro-hydraulische klappistons, ofwel rechte pistons, hydraulisch aangedreven en mechanisch terug in rusttoestand gebracht.


HWH komt uit Amerika, en is daar de eerste fabricant die dergelijke systemen op de markt heeft gebracht. Dus niet te verwonderen dat er een heel lange periode van ervaring in deze systemen schuil gaat. HWH is bekend omwille van zijn degelijkheid en zijn duurzaamheid. Verder zijn ook alle verschillende onderdele apart leverbaar en hoeven niet telkens volledige componenten gekocht/vervangen te worden.  

Alle andere systemen zijn hiervan afgekeken en met min of meer succes gecopieerd.

Sinds kort verdelen wij eveneens een Duits systeem dat iets eenvoudiger in montage is maar wel hetzelfde comfort biedt als HWH.
Alleen zijn er hier geen klappistons voorzien zodat voertuigen waarvan het chassis erg laag tegen de grond meestal niet met dit goedkopere systeem kunnen uitgerust worden.

Het is moeilijk een prijs op te geven zonder het voertuig gezien te hebben, en dus te weten hoe en waar de montagesteunen zullen geplaatst worden, maar in elk geval mag je denken aan een minimum van € 4000 voor een installatie.

MOCA Uitdraaisteunen

voor een stabiliteit op de staanplaats. Klapt eerst naar beneden en gaat dan pas drukken op de grond.
Aangedreven door een zwengel, werkt dit een beetje zoals een caravanpoot, maar dan aangepast aan een motorhome, en vooral aan het gewicht ervan.
Wordt dan ook geleverd met een extra lange zwengel.
Opgelet verwar een uitdraaisteun niet met een niveauregeling.  Een steun is wat het woord zegt: het onersteunt om het "waggelen" te voorkomen maar is doorgaans beperkt door de fabrikant op zowat 500 kg draagkracht per steun.

Trekhaken met Europese goedkeuringscertificaten

Trekhaken vind je in alle geuren en kleuren, zelfs bij de smid om de hoek.
Echter is de wetgeving op trekhaken zeer specifiek en dient een trekhaak te beschikken over een Europees goedkeuringsattest (nodig voor de Belgische Technische Controle). 
Een dergelijk attest omvat de papieren omschrijving van het product alsmede de resultaten van de testen die door bevoegde instanties op het product zijn uitgevoerd.


Verder dient er ook een onverbreekbaar zegel op het eindproduct aangebracht te zijn. Dit zegel moet het goedkeuringsnummer omvatten.


Bedrijven die een dergelijk attest kunnen afleveren zijn stuk voor stuk firma's die hun productie (laten) onderwerpen aan strenge testen bij onafhankelijke laboratoria of test centra, en die voor deze producten die aan de testen voldoen een attest uitgereikt krijgen.


Onze trekhaken beschikken allen over een dergelijk attest en zijn leverbaar voor nagenoeg elk merk en type motorhome. Dit wil zeggen dat de trekhaak specifiek op maat van het voertuig is ontworpen, ongeacht de oversteek achter het originele chassis van het dragende voertuig, of het soort chassis verlenging dat de fabrikant gebruikt.

Trekhaken zijn leverbaar vanaf ongeveer € 800 maar kunnen evengoed oplopen tot € 1.500. Alles hangt af van het chassis en de eventuele ondersteuning van de vloer achter het einde van het originele chassis.

Een juiste prijs kunnen wij pas opgeven als wij zelf het voertuig bij ons hebben gezien en weten hoe de onderkant er uit ziet (al of niet Al-Ko, al of niet stevige verlengingen, enz. ...)

Opstaptrede

Opstaptrede
Alle maten en vormen kunnen wij u bieden voor uw motorhome, zowel handmatig als electrisch bediend.
Ook bij ons herstellen als deze niet meer werkt zit hierbij.

Antennes

Steeds meer is er de vraag naar een goede schotelantenne, ondermeer omdat de analoge TV zenders er nagenoeg niet meer zijn.
Vandaar dat wij nog wel de allomgekende rondom ontvangst antenne kunnen leveren, maar dat eigenlijk bijna iedereen nu toe is aan een automatische schotelantenne.
De manuele schotelantenne kunnen wij u ook nog steeds leveren.
Hou er wel rekening mee dat het steeds moeilijker wordt om nog handmatig de posten te krijgen omdat de technologie steeds wijzigt en er telkens scherper moet afgesteld worden.
Om deze reden is voor de manuele antenne een SATFINDER wel meer dan handig.

Voor wie echter het geduldig zoeken tot men eindelijk beeld krijgt geen deel uitmaakt van de vakantiegenoegens hebben wij dan de automische antenne.
Hier hoeft u alleen maar op een knop te drukken en de motor uitgerust met zoekrobot doet de rest. Vandaag kunnen wij zelfs een schotelantenne aanbieden met internettoegang, zowel voor surfen als voor e-mail.
Ook een antenne met automatische skew zit in ons standaard programma.
Of hebt u liever een dubbele kop zodat u 2 ontvangers elke een afzonderlijk signaal kan laten ontvangen (en dus 2 verschillende programma's kan bekijken)

Een abonnement van TV Vlaanderen of van Télésat (voor de franstaligen) zit ook in ons programma. Zo kan u onderweg genieten van dezelfde programma's als bij u thuis.

Zonnepanelen

Een of meerdere zonnepanelen op het dak bieden u een grotere autonomie.
Bovendien is dit een éénmalige uitgave die jarenlang uw batterij voedt zonder lawaai te maken of behoefte te hebben aan benzine of methanol.
Onze zonnepanelen plaatsen wij op elk voertuig, ongeacht het merk, maar wij willen u ook graag inlichten als u de plaatsing liever zelf doet en daarmee een besparing op uurloon wil realiseren.
De technolgie verandert voortdurend en wordt door ons op de voet gevolgd zodat wij u steeds het lichtpaneel (zonnepaneel) met het beste rendement kunnen aanbieden.

Herstellen van alle voertuigen!

Stella Campers staat in voor ALLE herstellingen en onderhoud van alle motorhomes en caravans. Dit ongeacht het merk of de ouderdom! Ook voertuigen van 20, 30 of meer jaren worden probleemloos hersteld door onze vakmensen!

Adres

Stella Campers BVBA
Fabrieksstraat 59
1930 Zaventem

Tel:+32 02-7251725

stella@stellacampers.be

Openingsuren

Openingsuren


Ons jaarlijks verlof eind 2023 loopt van 22 december 2023 tot en met 07 januari 2024
Op mails zal niet gereageerd worden tijdens het verlof Via telefoon kan er wel al een afspraak voor nadien geregeld worden, alleen zullen wij niet steeds bereikbaar zijn


BUITEN de opgegeven uren zijn wij meestal WEL TELEFONISCH bereikbaar. En kan eventueel een AFSPRAAK gemaakt worden voor een maandag, onze dag van werken met "gesloten deuren"!

.