Openingsuren


BUITEN de opgegeven uren werken wij met "gesloten deuren" maar zijn WEL TELEFONISCH bereikbaar. OOK kan eventueel een AFSPRAAK tijdens de "gesloten deuren" tijd gemaakt worden. !

.
links
Stella Campers BVBA
Fabrieksstraat 59
1930 Zaventem

Tel:+32 02-7251725

stella@stellacampers.be
rechts

Onderhoud & herstellingen

Voor onderhoud, plaatsing van toebehoren en herstellingen van uw mobilhome, motorhome of caravan bent u bij ons op het juiste adres.
Wij helpen graag de doe-het-zelvers onder u met wat nuttige info. Daarom werd onderaan deze pagina een nieuwe rubriek gecreërd die in de loop der tijd regelmatig aangevuld zal worden met technische informatie en uitleg over hoe men iets moet herstellen en/of onderhouden.
Het is niet onze bedoeling een online cursus te schrijven, wel de motorhomebezitter die graag zelf aan zijn voertuig knutselt handige tips te bezorgen.

Onderhoud

Een mobilhome is een aankoop waaraan u jaren plezier kunt beleven. De vrijheid die u ervaart is onbeschrijflijk!
Hoe meer u reist, hoe belangrijker het wordt om uw motorhome op regelmatige basis op een onderhoudsbeurt te trakteren, liefst op een preventieve basis.
Zo komt u onderweg niet voor onaangename verrassingen te staan.

Maak tijdig uw afspraak voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt:
  • Nakijken van de werking koelkast en preventief onderhoud
  • Nakijken van goede werking waterhuishouding
  • Nakijken van uw voertuig op waterinfiltratie
  • Bandenspanning
  • Etc...
en bespaar u op deze wijze onverwachte problemen tijdens uw verlof.

Tip: reserveer een onderhoud (klein of groot) tijdens de winterperiode, zo voorkomt u lange wachtperiodes! Want inderdaad, in het voorjaar wanneer veel motorhomes uit winterstalling worden gehaald (meestal slechts een paar dagen voor de eerste reis) hebben plots veel mensen allemaal omtrent dezelfde periode een of ander probleem aan hun mobilhome.  Dit is logisch want het goede weer is er tegelijk voor iedereen !!!  EN dus kan niet iedereen tegelijk geholpen worden.
Wees slimmer volgend jaar en kijk tijdens de winterperiode na of alles naar behoren werkt. Dit is een kalmere periode voor ons en garandeert u dat enkele weken later uw camper startklaar is wanneer de betere dagen zich aandienen.

Herstellingen

U kunt bij ons ook terecht voor allerhande herstellingen. Herstellen van koelkast, verwarming, boiler, water, gas, etc, niets is ons te veel! Ook voor wagens van 25, 30 jaar, en ook nog ouder, kunnen wij nog wisselstukken en herstellingen voorzien!

Ons professioneel team staat klaar om uw motorhome, ook wel camper of mobilhome genoemd, of caravan nieuw leven in te blazen.

Hebt u last van vochtproblemen? Stella Campers hersteld of vervangt de wand of het dak van uw motorhome in een handomdraai dankzij de lange ervaring opgebouwd op dit vlak.

Extra's

Plaatsing schotelantenne (satellietantenne), TV, decoder, zonnepaneel, zonneluifel, 2de batterij, trekhaak (CE gekeurd), motordrager, airco op wooncel, buitenlicht, extra watertank, electrogroep, veiligheidssloten, en nog veel meer, …

Binneninrichting of aanpassingen van motorhomes, of omvormen van bestelwagens tot motorhome, mobilhome.

 

TV Vlaanderen

Als dealer TV Vlaanderen kan u bij ons terecht voor het afsluiten van een abonnement, of een heractivatie van uw smartcard.

Voor de doe-het-zelf-ers:


 

Overzicht


Herstellen van alle voertuigen!

Stella Campers staat in voor ALLE herstellingen en onderhoud van alle motorhomes en caravans. Dit ongeacht het merk of de ouderdom! Ook voertuigen van meer dan 25 jaar worden probleemloos hersteld door onze vakmensen!

Adres

Stella Campers BVBA
Fabrieksstraat 59
1930 Zaventem

Tel:+32 02-7251725

stella@stellacampers.be

Openingsuren

Openingsuren


BUITEN de opgegeven uren werken wij met "gesloten deuren" maar zijn WEL TELEFONISCH bereikbaar. OOK kan eventueel een AFSPRAAK tijdens de "gesloten deuren" tijd gemaakt worden. !

.

In de kijker!

Neem snel een kijkje bij onze accessoires en ontdek wat wij nog extra voor u kunnen betekenen!