Openingsuren


BUITEN de opgegeven uren werken wij met "gesloten deuren" maar zijn WEL TELEFONISCH bereikbaar. OOK kan eventueel een AFSPRAAK tijdens de "gesloten deuren" tijd gemaakt worden. !

.
links
Stella Campers BVBA
Fabrieksstraat 59
1930 Zaventem

Tel:+32 02-7251725

stella@stellacampers.be
rechts

Stella Campers

Welkom op de website van Stella Campers BVBA, uw Camper Dokter.

Veilig en gerust op reis vertrekken, dat doet u dankzij Stella Campers

Sterk in het herstellen van elk merk !

CORONA VIRUS: Graag ontvangen wij U in een veilige omgeving voor uw en onze veiligheid.
Wij onvangen u graag op afspraak, met een mondmasker net zoals wij en met de nodige afstand. Wij hebben voor u zowel water en zeep, als hydro-alcoholische gel ter beschikking, alles in regel met de COVID-19 voorschriften.

Wij heten u van harte welkom in de FABRIEKSSTRAAT 59 te 1930 Zaventem

NL beschrijving    -    FR beschrijving    -    Stratenplan 
GPS. : 50.887920 - 4.462225

Toch op restaurant? of het restaurant in de motorhome? Het kan.   Klik hier

Bij Stella Campers moet u zijn voor herstellingen van A (accu) tot Z (zonnepaneel). Na een uitzonderlijk jaar met weinig gebruik is het de aangewezen tijd om uw motorhome te laten testen om hem straks met een gerust hart opnieux trips te kunnen maken, nu in België  en straks weer overal.
Een herstelling van een koelkast, een lekkende kraan, of een tranformatie, het valt allemaal binnen ons actieterrein.


Opgelet : alle motorhomes boven 3.5 T. die naar Frankrijk reizen moeten uitgerust zijn met 3 pictopgrammen voor de dode-hoek.

          
Wij zijn gespecialiseerd in vochtproblemen (dak, wand, vloer)

Bezoekers vinden regelmatig onze tentoongestelde eindereeks artikelen aan gekke prijzen (vanaf  € 1).

Wij leveren en plaatsen alle toebehoren.


BODEM al eens gedacht aan de bodemplaat van uw motorhome ? Regen, modder, steenslag, zout, etc. , allemaal dingen die uw vloerplaat langzaam maar zeker aantasten. Laat uw bodemplaat bij ons controleren voor een prikjeZo ben je gerust dat de bodem niet langzaam aan het rotten is waardoor jij op een bepaald moment plots een kostelijke herstelling krijgt !
En zou er onverhoopt schade zijn aan de vloerplaat dan kunnen wij je meteen vertellen hoe ernstig het allemaal is (of niet) en kan je met een (kleine) tussenkomst op tijd later heel wat geld besparen.

WAT is onze normale dagdagelijkse activiteit ? Uw motorhome onderhouden/herstellen zodat u met gerust hart op reis kunt vertrekken.
Bij ons bent u aan het juiste adres voor gelijk welke reparatie op gelijk welke motorhome of caravan.
Met onze ruime kennis en jarenlange ervaring zijn wij DE referentie voor ernstige problemen zoals VOCHTSCHADE of ONGEVAL.
Naast deze zwaardere reparaties krijgt u hieronder een zicht op de meest voorkomende dagelijkse bezigheden :
Verwarming,      Koelkast,      Waterhuishouding,      Batterij,      Warmwaterboiler,      Vaste of elektrische trap,        Ramen,        Dakvensters,
        Stroomproblemen,      Trekhaak,      Nivearegeling,      Zonnepanelen,      Automatische TV Antenne,      Software voor TV/Antenne
                 Airco,     Gasoven,    WC met incineratie,     Externe aansluitingen,      Achteruitrijcamera,      Zonneluifel,      Generatoren,
                         Alarmsystemen,      Sloten en scharnieren,      enz. enz. ..., te veel om alles op te noemen.

Onze vakmensen zorgen er telkens opnieuw voor dat uw mobilhome (of camper) u een leuke vakantie kan bezorgen.
Erkend installateur voor Dometic, Thetford, Thule, Autoterm, ...

Of het nu gaat om onderhoud, herstellingen of restauratie , of zwaardere ingrepen zoals vochtschade door water infiltratie met rotte wand(en) of rot dak tot gevolg, we doen het telkens met precisie en gebruiken alleen materialen van hoogstaande kwaliteit, meestal fabrieksonderdelen.

Zelfs voertuigen van  30 jaar en ouder kunnen wij voorzien van wisselstukken. Uw tevredenheid, dat is wat telt!

HOE doen wij dit ? In 80 % van de gevallen werken wij met originele merkonderdelen dankzij onze samenwerking met vele fabrieken. Dit koppelen wij aan onze groepservaring van samen meer dan 40 jaar probleemoplossing in de sector.
Leuke of nuttige accessoires voor een nog confortabeler reis kunnen wij ook voor u monteren.
Nog een laatst punt: wij kunnen zorgen voor de ombouw van uw bestelwagen tot motorhome, en dit volgens de laatste regelgevingen.

WAAROM doen wij dat ? Omdat wijzelf als camperaar weten hoe erg het is tijdens een reis met de camper onderweg hulpeloos pech te moeten ondergaan. Onze klanten een dergelijk scenario besparen is ons doel.
En het geeft ons FUN dat klanten ons nadien bedanken voor datgene wat wij voor hen deden.  Het geeft echte voldoening vast te stellen dat wij vele van onze nieuwe klanten toegezonden krijgen vanuit ons bestaand klienteel. Dit bewijst hoezeer wij geapprecieerd worden door onze klanten, en dat is pas echte FUN
Wij doen alleen aan herstelling of onderhoud, alsmede montage van accessoires, maar verkopen geen nieuwe motorhomes, wel uitzonderlijk een 2e handswagen, uitsluitend als tussenpersoon voor rekening van één onzer klanten. 
Zo kunnen wij neutraal advies garanderen.  Wij maken geen publiciteit, deze maken onze klanten voor ons bij vrienden, famillie, collega's en kennissen. 

Wij werken op een correcte en doorzichtige manier, daarom zijn onze algemene voorwaarden op voorhand consulteerbaar op deze site via volgende link :

Dankzij Stella Campers hoeft u alleen maar te genieten, de zorgen laat u aan ons over!

U kan ons bereiken in de Fabrieksstraat 59 te 1930 Zaventem

Tweedehands mobilehomes in aanbieding

Einen Augenblick bitte.
Es werden individuelle Angebote für Sie zusammengestellt...

Overzicht


Herstellen van alle voertuigen!

Stella Campers staat in voor ALLE herstellingen en onderhoud van alle motorhomes en caravans. Dit ongeacht het merk of de ouderdom! Ook voertuigen van 20, 30 of meer jaren worden probleemloos hersteld door onze vakmensen!

Adres

Stella Campers BVBA
Fabrieksstraat 59
1930 Zaventem

Tel:+32 02-7251725

stella@stellacampers.be

Openingsuren

Openingsuren


BUITEN de opgegeven uren werken wij met "gesloten deuren" maar zijn WEL TELEFONISCH bereikbaar. OOK kan eventueel een AFSPRAAK tijdens de "gesloten deuren" tijd gemaakt worden. !

.