OpeningsurenOp mails zal niet gereageerd worden tijdens ons verlof Via telefoon kan er wel al een afspraak voor nadien geregeld worden, alleen zullen wij niet steeds bereikbaar zijn


BUITEN de opgegeven uren zijn wij meestal WEL TELEFONISCH bereikbaar. En kan eventueel een AFSPRAAK gemaakt worden voor een maandag, onze dag van werken met "gesloten deuren"!

.
links
Stella Campers BVBA
Fabrieksstraat 59
1930 Zaventem

Tel:+32 02-7251725

stella@stellacampers.be
rechts

Stella Campers

Welkom op de website van Stella Campers BVBA, uw Camper Dokter.

Veilig en gerust op reis vertrekken, dat doet u dankzij Stella Campers

Sterk in het herstellen van elk merk !

U bent van harte welkom (op afspraak) in de FABRIEKSSTRAAT 59 te 1930 Zaventem

NL beschrijving    -    FR beschrijving    -    Stratenplan 
GPS. : 50.887920 - 4.462225

 Wat er in 2020 toch kon dankzij een motorhome : Jawel, het restaurant in de motorhome. Gelukkig verleden tijd maar toch ...   Klik hier

Onze zomer verlofperiode wordt later gepubliceerd.

Bij Stella Campers moet u zijn voor herstellingen van A (accu) tot Z (zonnepaneel). Na een uitzonderlijke periode 2020/21 begon 2022 met een stormloop voor allerlei ingrepen en deze trend wordt alleen maar groter in de zomerperiode.
Straks met een gerust hart opnieuw vertrekken, dat kan, maar dan tijdig inplannen.

Herstelling van een koelkast, een lekkende kraan, monteren van accessoires, of een tranformatie, of of of, het valt allemaal binnen ons actieterrein.

In de loop van de jaren hebben wij ons sterk gespecialiseerd in oplossingen voor water infiltratie.

Ook merken wij dat er steeds meer oudere Hymers (ook andere merken) hun weg naar ons vinden, zodat wij steeds gespecialiseerder worden in dit merk.

Wij zijn verdeler/installateur van TESA, automatisch niveauregelingsysteem. Dit hebben wij op ons eigen voertuig in gebruik en hebben maar een enkele defintie hiervoor : GEWELDIG, eenvoudig, snel en bedrijfszeker, en ... betaalbaar !


Opgelet Nieuw : alle motorhomes boven 3.5 T. die naar Frankrijk reizen moeten uitgerust zijn met 3 pictopgrammen "dode-hoek"

          
Specialisatie : vochtproblemen (dak, wand, vloer), automatische niveauregeling, oude(re) voertuigen

Wij leveren en plaatsen alle toebehoren. Erkende werkplaats voor o.a. Dometic, Thetford, Thule, Autoterm, ...


BODEM al eens gedacht aan de bodemplaat van uw motorhome ? Regen, modder, steenslag, zout, etc. , allemaal dingen die uw vloerplaat langzaam maar zeker aantasten. Laat uw bodemplaat bij ons controleren voor een prikjeZo ben je gerust dat de bodem niet langzaam aan het rotten is waardoor jij op een bepaald moment plots een kostelijke herstelling krijgt !
En zou er onverhoopt schade zijn aan de vloerplaat dan kunnen wij je meteen vertellen hoe ernstig het allemaal is (of niet) en kan je met een (kleine) tussenkomst op tijd later heel wat geld besparen.

WAT is onze normale dagdagelijkse activiteit ? Uw motorhome onderhouden/herstellen zodat u met gerust hart op reis kunt vertrekken.
Bij ons bent u aan het juiste adres voor gelijk welke reparatie op gelijk welke motorhome of caravan.
Met onze ruime kennis en jarenlange ervaring zijn wij DE referentie voor ernstige problemen zoals VOCHTSCHADE of ONGEVAL.
Naast deze zwaardere reparaties krijgt u hieronder een zicht op de meest voorkomende dagelijkse bezigheden : 
Verwarming,      Koelkast,      Waterhuishouding,      Batterij,      Warmwaterboiler,      Vaste of elektrische trap,        Ramen,        Dakvensters,    Dieselverwarming,
        Elektrische problemen,      Trekhaak,      Automatisch Nivearegeling,      Zonnepanelen,      Automatische TV Antenne,      Software voor TV/Antenne
                 Airco,     Gasoven,    WC met incineratie,     Externe aansluitingen,      Achteruitrijcamera,      Zonneluifel,      Generatoren,
                         Alarmsystemen,      Sloten en scharnieren,     alle gastoestanden,   enz. enz. ..., te veel om alles op te noemen.
Wij kunnen ook zorgen voor het vernieuwen van uw zetels, matras, ...

Onze vakmensen zorgen er telkens opnieuw voor dat uw mobilhome (of camper) u een leuke vakantie kan bezorgen.
Erkend installateur voor Dometic, Thetford, Thule, Autoterm, Fiamma, Cinderella, ...

Of het nu gaat om onderhoud, herstellingen of restauratie , of zwaardere ingrepen zoals vochtschade door water infiltratie met rotte wand(en) of rot dak tot gevolg, we doen het telkens met precisie en gebruiken alleen materialen van hoogstaande kwaliteit, zo goed als altijd fabrieksonderdelen.

Ook voor de omvorming van uw bestelwagen tot motorhome kunnen wij voor u iets betekenen.

Zelfs voertuigen van  30,35 jaar en ouder kunnen wij voorzien van wisselstukken. Uw tevredenheid, dat is wat telt!

HOE doen wij dit ? In 80 % van de gevallen werken wij met originele merkonderdelen dankzij onze samenwerking met vele fabrieken. Dit koppelen wij aan onze groepservaring van samen ondertussen al meer dan 50 jaar probleemoplossing in de sector.
Leuke of nuttige accessoires voor nog confortabeler reizen kunnen wij ook voor u monteren.
Nog een laatst punt: wij kunnen helpen bij de ombouw van uw bestelwagen tot motorhome, en dit volgens de laatste regelgevingen.

WAAROM wij dat doen  ? Omdat wijzelf als camperaar weten hoe erg het is tijdens een reis met de camper onderweg hulpeloos te zijn wanneer een panne (die voorkomen had kunnen worden) optreedt.
Onze klanten een dergelijk scenario besparen is ons doel.
En het geeft ons FUN dat klanten ons nadien bedanken voor datgene wat wij voor hen deden.  Het geeft echte voldoening vast te stellen dat wij vele van onze nieuwe klanten toegezonden krijgen vanuit ons bestaand klienteel. Dit bewijst hoezeer wij geapprecieerd worden door onze klanten, en dat is pas echte FUN
Wij doen alleen aan herstelling of onderhoud, alsmede montage van accessoires, maar verkopen geen nieuwe motorhomes, wel uitzonderlijk een 2e handswagen, uitsluitend als tussenpersoon voor rekening van één onzer klanten. 
Zo kunnen wij neutraal advies garanderen.  Wij maken geen publiciteit, deze maken onze klanten voor ons bij vrienden, famillie, collega's en kennissen. 

Werken op een correcte en doorzichtige manier is voor ons de enige juiste manier.

Dankzij Stella Campers hoeft u alleen maar te genieten, de zorgen laat u aan ons over!

U kan ons bereiken via telefoon op 02.725.1.725, of via mail op stella@stallacampers.be of in de Fabrieksstraat 59 te 1930 Zaventem op afspraak.
Ons BTW nummer is BE0 550 819 943

Tweedehands mobilehomes in aanbieding

Einen Augenblick bitte.
Es werden individuelle Angebote für Sie zusammengestellt...

Overzicht


Herstellen van alle voertuigen!

Stella Campers staat in voor ALLE herstellingen en onderhoud van alle motorhomes en caravans. Dit ongeacht het merk of de ouderdom! Ook voertuigen van 20, 30 of meer jaren worden probleemloos hersteld door onze vakmensen!

Adres

Stella Campers BVBA
Fabrieksstraat 59
1930 Zaventem

Tel:+32 02-7251725

stella@stellacampers.be

Openingsuren

OpeningsurenOp mails zal niet gereageerd worden tijdens ons verlof Via telefoon kan er wel al een afspraak voor nadien geregeld worden, alleen zullen wij niet steeds bereikbaar zijn


BUITEN de opgegeven uren zijn wij meestal WEL TELEFONISCH bereikbaar. En kan eventueel een AFSPRAAK gemaakt worden voor een maandag, onze dag van werken met "gesloten deuren"!

.